Hyvää!

Vi har forladt Tallinn og det estiske med et sidste stop på den lille ø Prangli, cirka 20 sømil nord for Tallinn.

Her tilbragte vi et rigtig rart døgn i Pranglis hyggelige havn med den estiske og lidt større udgave af den navnkundige Helge-båd! + En masse smadrede gamle biler hvoraf en var særlig iøjefaldende:

Anker lærte, at køre på en rigtig stordrengs mountainbike og vi kørte på tur øen rundt, hvor Prangmi’s kingsize myg tog kærligt imod hele familien.

På den lille ø fandt vi også et posthus – selv her – på en lille ø uden kloakering og langt væk fra alt, tømmes postkassen 3 gange om ugen. Dvs. En hel gang mere en en dansk postkasse. Tjah Danmark og Postnord – det er sgu da ikke særligt imponerende…

Pænt farvel til Estland og hej til de tusind søers land med første stop i Helsinki.

Den eneste rigtige måde at komme til Helsinki første gang, må uden tvivl være at sejle hertil. Helsinkis skærgård skaber det smukkeste scenarie for langsomt at glide gennem de grønne bølger, mens Helsinkis storby profil med kirkespir, tårne og industri byggeri langsomt åbenbarer sig. Og så tilsat en gang perfekt solnedgang – dét bliver ikke meget skønnere.

 

 

 

 

One Reply to “Hyvää!”

  1. Tak for opdatering og fine billeder. Hvor er det dejligt at læse om alle jeres oplevelser. I dag er jeg lige kommet hjem fra en uge på Fur sammen med Anja og drengene. Det var en god tur, Fur er smuk og spændende, og godt at være sammen i et lille sommerhis uden neforbindelse. Turen sluttede med at Anja læssede mig af ved dalhytten, hvor vi holdt slægtsfest sammen med en masse søde ( og gamle) kusiner og fætre. Jeg skal hilse fra den nærmeste familie. Anders kørte mig hjem, men i aften prøvede jeg om jeg selv kunne køre , og det gik fint med min arm i støttehandske. Det er nu 9 dage siden, jeg fik gipsen af efter kun 14 dage, og jeg har fået godt gang i genoptræning og dermed mobilitet, så det er dejligt. Jeg regner med at være helt færdig med behandling og eftersyn den 7/9, 8 uger efter operation af bruddet. Glæder mig til næste kapitel om Mumitroldene på Mumriken, og sender jer alle masser af kærlige tanker. Mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *